آیا در صورت توقیف سهم انتقال یافته از طریق تقسیم نامه عادی نیازمند مطرح کردن دعوای الزام به تنظیم سند رسمی هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۴۹ #60462742

باسلام خدمت کارشناسان و وکلای محترم
دو تا خانه مسکونی مستقل دارای سند رسمی از طریق تقسیم نامه عادی بین وراث تقسیم شده ،حالا زوجه یکی از وراث که طبق تقسیم نامه در یکی از این خانه مسکونی که هیچ حق و مالکیتی ندارد اومده سهم شوهرش رو توقیف کرده، و یکی از ورثه که صاحب ملک توقیف شده می باشد در مرحله اجرا و فروش سهم توقیف شده ، اعتراض ثالث اجرایی مطرح کرده ، آیا نیازمند مطرح کردن دعوای الزام به تنظیم سند رسمی به همراه اعتراض ثالث هستش یا مستقلا بایستی مطرح کنه .یا چه دادخواست یا اقداماتی بایستی انجام بده.
با توجه به این که زوجه این آقا با سو استفاده از حالت مشاعی ملک می تونه سایر وراث را که هیچ نقشی ندارند مورد آزار و اذیت و حتی فروش کل خانه ها بشه . راهکار پیشنهادی در این زمینه چی می‌تونه باشه چون تقسیم نامه عادی هستش نه رسمی ،شاید دادگاه اعتراض ثالث رو قبول نکنه.
ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم نمایید

با سلام و درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید

اگر تقسیم نامه عادیست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.

سلام
باید به طور جداگانه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمائید

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ارائه بدهید.