می توانم برای کاهش تعداد سکه ها تلاش کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۸۲ #60442074

بنام خدا
با درود ، همسر بنده در خانه پدری است و حدود ۴ ماه پیش مهریه خود را به اجرا گذاشته است و موقع شکایت مبنی بر به اجرا گذاشتن مهریه آدرس منزل قبلی ما (خانه پدری) را به دادگاه داده است و اخطاریه نیز به همان آدرس ارسال شده است و در آن اخطاریه ظاهرا ۱۰ یا ۲۰ روز به بنده زمان داده اند تا اقداماتی که برای دفاع از خود لازم بوده انجام بدهم و بنده متوجه نشده ام و زمان سپری شده تا اینکه بعد از یک ماه و نیم یا بیشتر متوجه این قضیه شده ام و حکمی از طرف دادگاه از طریق سامانه ثنا برای بنده ارسال شده و حتی ذکر شده که کلیه اموال بنده توقیف گردیده و نیم عشر دولتی نیز کسر گردیده است که نهایتا در تاریخ مقرر دادگاه تشکیل شده و حکم محکومیت بنده صادر شده و حکم صادر شده که بنده محکوم به پرداخت ۵۰ سکه معادل ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان شده ام در آن حکم ذکر گردیده که این رای تا ۲۰ روز قابل تجدید نظر می باشد . حال بنده در این مدت می توانم برای کاهش تعداد سکه ها تلاش کنم یا اینکه کاری که برای دفاع از خود باشد انجام دهم ؟ ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست اعسار بدهید

بادرودوسلام اقدام به دادخواست اعسارنمایید.

باسلام
دادخواست اعساروتقسیط مطرح گردد

با احترام دادخواست اعسار دهید

اگر به میزان مذکور مهریه بدهکار هستید امکان کاهش وجود ندارد . ولی می توانید تقاضای اعسار بدهید.

باسلام
سکه ها قابل کاهش نیستند ولی میتوانید تقاضای اعسار وتقسیط نمایید .دصورت نیاز جهت تنظیم دادخواست وسایر ضمایم از طریق تنظم اوراق قضایی سایت بنیاد اقدام ونمایید

زوجه پس از انعقاد نکاح مستحق دریافت کل مهریه خود می باشد . اما در صورت طلاق و در حالیکه که زوجه باکره باشد مستحق دریافت نصف مهریه می گردد