برای طلاق خانمم از حق حبس هم استفاده میکنه و من هم نمیخوام طلاق بدم؛ آیا دادگاه به ایشان رای میدهند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۳ #60440857

با سلام و خسته نباشی خدمت وکیل های عزیز
بنده یک سال نیم هست با خانمم مشکل دارم ایشان از حق حبس استفاده کرده نفغه ایشان دارم پرداخت میکنم ماه به ماه برای مهریه هم اقساطی کردن هر ۱۵ ماه یک دونه سوال من اینجاس ایشان رفتن درخواست طلاق دادن
درخواست طلاق ایشان برای ضرب و جرح و دچار عسر و حرج شده برای آمده
من الان یک سال نیم خانمم ندیدم رفته چنین درخواستی داده برای طلاق خانمم از حق حبس هم استفاده میکنه و من هم نمیخوام طلاق بدم آیا دادگاه به ایشان رای میدن
ممنون میشم راهنمایی کنی منو ....

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست طلاق به درخواست زوجه خلاف اصل می باشد لذا ایشان باید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت نمایند توضیحا اینکه صرف یک بار ضرب و شتم دلیل بر سو معاشرت از سوی شما و امکان اخذ رای مبنی بر طلاق نمی باشد .

خیر اصولا موافقت نمی‌شود

اگرضرب وجرح اثبات بشوداماره ای خواهدبودبراثبات ادعای عسروحرج زوجه.به هرحال نظرقاضی مهم است

ایشان می توانند تا پایان پرداخت اقساط مهریه از حق حبس خود استفاده نماید ولی در خصوص ادعای عسروحرج به خاطر ضرب و جرح باید موضوع را در دادگاه می تواند اثبات کند

درود و عرض ادب
اگر عسر و حرج ایشان برای دادگاه محرز شود می توانند رای طلاق بگیرند.

درود بر شما، با توجه به فرمایشات حضرتعالی، زوجه میبایست این عسروحرج به دلیل ضرب و جرح را با مدارکی از قبیل نظریه پزشکی قانونی و سایر ادله اثبات نمایند، حال آنکه ایشان به دلیل استفاده از حق حبس و عدم حضور در کنار شما، نمی‌توانند این مساله را به راحتی اثبات کنند و این دعوی در دادگاه محل ایراد خواهد بود، ضمنا عنایت داشته باشید که مهریه زوجه با طلاق ایشان در این زمان(پیش از رابطه جنسی) نصف شده و شما فقط تا نصف مهریه مکلف به پرداخت به ایشان خواهید بود.

بات. جه به اینکه مهریه ایشان رابصورت اقساطی پرداخت میکنید بعید بنظرمیرسد