عدم پرداخت نفقه معوقه به مدت نه ماه به زن حق طلاق خواهد داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۳۵۳ #60438

با سلام و خسته نباشید
دو ماه پیش همسر من به پرداخت 9 ماه نفقه معوقه من محکوم شد که در شورا قسط بندی کردن و مبلغ 200 تومان نیز برای فرزندم نفقه تعیین کردند که جمعا مبلغ 400 هزار تومان مقرر شد که پرداخت گردد
در این دو ماه ایشون هیچ مبلغی به حساب من واریز نکردند، اقدام بعدی چیست؟ آیا با توجه به اثبات عدم پرداخت 9 ماه نفقه معوقه , دو ماه جاری و همچنین نفقه فرزند میتوان اقدام به طلاق نمود با توجه به شرط 6 ماه عدم پرداخت نفقه؟ در صوت مثبت بودن جواب لطفا بفرمایید که چه اقدامی باید صورت پذیرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله ترک انفاق مطرح بفرمائید

در مورد مطالبه نفقه معوقه همانند شکایت ترک انفاق درصورت عدم پرداخت جکم جلب صادر می گردد

نفقه معوقه در صورت محکومیت زوج به پرداخت آن ، همانند سایر محکومیت های مالی مشمول قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی بوده و در صورت عدم پرداخت امکان جلب زوج وجود دراد.

خیر نفقه معوقه جلب نخواهد داشت لذا پیشنهاد میشود که شکایت کیفری ترک انفاق علیه ایشان مطرح کنید تا در صورت عدم پرداخت نفقه علاوه بر اینکه میتوانید حکم جلب ایشان را بگیرید حق طلاق به راحتی برای شما بوجود خواهد آمد.