آیا بدون حکم قضایی میتوان پرینت حساب را گرفت؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۳۴ #60434736

سلام خدمت شما
ببخشید من دختر در ---------با یک پسری دوست شده است و من حال فهمیده ام و دخترم هم میگوید کسی نبوده است ولی من میدانم که با یک پسر در ارتباط بوده است

میخاستم بدانم میتوانم پیرینت حساب ------ دخترم را بگیرم یا نه
خیلی ممنون اگر جواب بدی

سپاس فراوان

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - این امر تنها با دستور مقام قضایی امکان پذیر است.

باسلام
اگر خط به نام شما نباشد بدون رضایت مالک نمی‌توانید یا اخذ دستور از مرجع قضایی ضمنا بهتر است به صحت گفتار فرزند خود اعتماد کنید .

فقط بنام صاحب ومالک خط این کار امکان داره که باید مجوز از دادگاه بگیرید

خیر امکان اخذ پرینت حساب دیگری بدون اجازه صاحب حساب یا مرجع قضایی امکان پذیر نیست

دادگاه به چنین درخواستی اعتنا نمی کند. مگر شکایتی موجه مطرح نمایید

باسلام
فقط با دستور مراجع قضایی میتوانید

بدون دستور مقام قضایی، امکان پذیر نیست