جلوگیری از خدمات مشاعات توسط مدیر ساختمان امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۷۵ #60429

با سلام و احترام
اینجانب مدیریت ساختمانی را عهده دار هستم که هنوز بدلیل وجود نواقصی اعم از شهرداری و نظام مهندسی پایانکار ندارد و به تبع آن سند تفکیکی برای واحدهای احداثی وجود ندارد
قابل بذکر است که ما مالکین 5نفر به قدر السهم 2نفر 2دانگ و 1نفر 1دانگ و 2نفر 0/5دانگ می باشیم و طبق صورتجلسه بنده با رای اکثریت مالکین مدیر ساختمان شدم.
حال ما چند مشکل در ساختمان داریم که هرکدام موضوع متفاوتی دارد و 3نفر از مالکین که 3/5دانگ مالکیت داریم قصد اقامه دعوا داریم منتهی قصد داریم سریع تر به حل موضوع برسیم وترجیحا جنبه کیفری پیدا کند.حال موضوعات
1.یک نفر از مالکین با 2دانگ مالکیت واحدی را از جانب خود به اجاره داده است چگونه می توان مستاجر را بیرون کرد.
2.باتوجه به نبود تائیدیه ها ما 3مالک با قدرالسهم 3/5دانگ می توانیم به استناد ماده 6قانون تملک آپارتمان ها تصمیم به قطع آسانسور بگیریم و مستاجر مذکور را از خدمات آسانسور محروم کنیم کما اینکه ما موجر ایشان نیستیم مستند به اینکه چون کل ملک مشاع ما نیز بایستی اجاره نامه را امضا میکردیم
3.حال با توجه به تکمیل ساختمان و عدم قرارداد کتبی فی مابین برای تفکیک و تخصیص واحدها به مالکین چگونه بایستی باتوجه به اختلافات بوجود آمده تفکیک واحدها صورت پذیرد
ممنون و متشکر از وقت و حوصله ایی که انجام می دهید.

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر یک از مالکین میتواند حتی در صورت نداشتن پایان کار واحد متعلق به خود را اجاره بدهد و مالکین دیگر نمیتوانند مانع ایشان و ورود مستاجر شوند. لذا اگر ملک در حالت کلی مشاع باشد و هیچ تقسیم نامه و مبایعه نامه ای تنظیم نشده باشد میتوانید برای خلع ید از ملک مشاع و اجرت المثل ایام تصرف اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر با وکلای یاسا مشورت کنید.