ایا در متن سند عادی صلح عمری کلمه فروختن ماهیت عقد را تغییر می دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۸ #60396514

سلام سند عادی تحریر یافته که در متن ان مصالح و متصالح و انتفاع تا پایان عمر درج شده و بیشتر شبیه صلح عمری است اما در حاشیه سند واژه این سند فروخته شده به مبلغ ....درج گردیده ایا سند در قالب صلح عمریست یا صلح در مقام بیع؟

مشاوره حقوقی صلح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قصد واقعی طرفین توسط قاضی احراز می شود

درج عنوان خاص مانع از این نیست که قاضی احراز نماید قصد طرفین از قالب عقد چیز دیگری بوده

بهتر است متن صلح نامه بررسی گردد .

سلام، اگر استقرار مالکیت موکول شده به بعد از زمان فوت مصالح، صلح عمری است...

بهتر است مدارک و مستندات بررسی شود

بستگی به متن تنظیمی دارد . برای اظهارنظر باید متن صلح نامه رویت و بررسی شود .