امین اموالی که توقیف شده باید چه کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۹ #60380339

سلام
من امین اموال توقیف شدۀ برادرم هستم که توسط همسر ایشان برای دریافت مهریه توقیف شده اند. این اموال فقط شامل تعدادی فرش دستباف هستند که سال ۹۶ (سه سال قبل) توقیف شده اند. همسر برادرم هنوز هیچ اقدامی روی حکم صادره انجام نداده و همچنان بنده امین هستم. در حال حاضر ما و ایشان در یک ساختمان ساکن هستیم و بنده کم و بیش از احوالات فرش ها مطلع هستم ولی در صورتی که بخواهم از این جا نقل مکان کنم آن هم در شرایطی که هیچ گونه اطمینانی به ایشان ندارم و تا به حال متاسفانه چندین فرقه سرقت خانگی از جانب ایشان صورت گرفته، باید چه کاری انجام دهم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امین باید در حفظ و نگهداری اموال امانی تمام سعی و تلاش خود را بکار بگیرد در صورت تعدی ویا تفریط توسط امین ،محکوم به خیانت در امانت خواهد شد.

به شعبه مراجعه کرده و درخواست تغییر امین بدهید

باسلام
با مراجعه به شعبه مشخص که شما را امین معرفی کرده مراجعه کرده و تقاضای تغییر امین دهید

به شعبه ای که شما را به عنوان امین انتخاب کرده مراجعه نمایید، می‌توانید از این سمت استعفا دهید میتوانید تقاضای اجرت نیز بنمایید.

می توانید با مراجعه به شعبه و شخصی که شما را امین معین نموده است درخواست تغییر امین دهید

می تونی به شعبه و شخصی که شما را امین معرفی کردند انصراف خودت را اعلام کنی

سلام
باید به شعبه ای که شما را به عنوان امین اموال منصوب کرده و به شخصی که شما را به عنوان امین معرفی کرده مراجعه و تقاضای تغییر امین دهید.