همسرم به دلیل اینکه شغلی و اموالی ندارم می خواهد درخواست طلاق بدهد آیا می تواند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۷ #60380068

با عرض سلام خدمت مشاور حقوقی عزیز،من تقریبا یک سال پیش ازدواج کردم و قبل از ازدواج صادقانه به خانومم و خانواده خانومم گفتم که هیچ دارایی و کاری ندارم اما خانواده ایشان و خانومم میگن باید طلاق بگیرید من چکار میتوانم کنم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حرف شما محکمه پسند نیست .و توضیحات شما عسروحرج را محقق می سازد

سلام بیکاری مرد دلیل طلاق نیست اما عدم پرداخت نفقه زوجه به مدت حد اقل شش ماه برای زن حق طلاق ایجاد می کند .

باید بروید سر کار

با سلام ووقت بخیر
تصمیم با شما می باشد . زوج درهرشرایطی میتواند برای طلاق اقدام کند ولی باید حق و حقوق زوجه رهبرداخت کند و درصورت عدم توان مالی دادخواست اعسار دهید که تقسیط شود . و درصورت عدم تمایل هم میتوانید طلاق ندهید و شرایط طلقا زوجه مبنی بر این است که وکال ت درطلاق داشته باشند و یا طلاق توافقی باشد و یا استناد به شرایط و عسرو حرج کند.

حق طلاق قانونا با زوج است و چنانچه شما قصد جدایی نداشته باشید همسرتان باید به صورت یکطرفه برای طلاق اقدام نماید که برای این امر نیز باید یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را اثبات نماید لازم به ذکر است اطلاع همسرتان از عدم اشتغال شما و یا نداشتن دارایی دلیل موجهی برای پرداخت حق و حقوق مالی ایشان محسوب نشده و شما طبق قانون موظف هستید وسایل و شرایط تمکین را برای همسرتان فراهم کرده و نفقه نیز به ایشان پرداخت نمایید.