حضانت فرزند را میتوانم به همسرم دهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۳ #60364538

سلام میخواستم بپرسم آیا تو طلاق توافقی میتونم حضانت پسرمو به پدرش بدم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله میتوان توافق کرد اما بعدها چنانچه عدم صلاحیت کسیکه حضانت به وی سپرده شه محرز گردد دادگاه میتواند بر خلاف توافق حضانت را به طرف دیگر واگذار کند.

با سلام..
بلی.. از آنجائیکه پدر بر اولاد ولایت دارد، بر این اساس همواره پدر در حضانت نیز بر فرزند اولویت دارد، مگر اینکه پدر طبق قانون، فاقد صلاحیت اخلاقی و اجتماعی لازم باشد..
موفق باشید..

با سلام
بله می توانید (هرچند بدون توافق نیز حضانت با پدر است)
در هر صورت در آینده اگر صلاحیت پدر زیر سؤال رود دادگاه علیرغم توافق قبلی زوجین می تواند تعیین تکلیف نماید...

با سلام
بله میتوانید نسبت به آن اقدام فرمایید !

با سلام
چنانچه از اسمش پیداست طلاق توافقی است و هر آنچه که بصورت قانونی بین زوجین شرط و توافق گردد بایستی عمل نمود

بله می توانید توافس کنید

با سلام از عنوان کاملا موید مطلب هست که طلاق توافقی پس هر توافقی که خلاف قانون نباشد نافذ و فی مابین طرفین لازم الاجرا و لازم الاتباع می باشد مگر به موجب قانون قابل زوال باشد یعنی موجب برهم خوردن توافق یعنی از حالت متعارف خارج گردد می توان توافق را خیر ولی مثلا کسی که حضانت طفل با اوست از رفتار متعارف خارج گردد مثلا تکدی گری نماید مشارالیه را از مسوولیت حضانت خارج و طفل به طرف مقابل داده می‌شود .