امکان مستقل شدن از طریق قانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #60363281

سلام . جوانی ۲۲ ساله هستم و قصد ازدواج با دختری را دارم اما خانواده ام از این تصمیم من ناراضی اند و رفتار بسیار ناخوشایندی با من و خانواده دختر دارند و مرا تهدید میکنند و اجازه کار در جای دیگر و به دست داشتن درامد خودم را هم نمیدهند به همین سبب قصد جدایی از انها را دارم تا بلکه خودم برای خودم کاری کنم ایا این امر امکان پذیر است؟؟
هر کاری باشه حاضرم انجام بدم تا به خواسته خودم برسم و با شخصی که دوستش دارم بمانم . لطفا کمک کنید ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مستقل باشید و برای زندگی خود تصمیم گیرید

با سلام
با رسیدن به سن قانونی انتخاب زندگی مستقل حق شما خواهد بود و نیز در صورتی که مطمعن هستید زندگی و آینده و خوشبختی شما با این خانم خواهد بود میتوانید اقدام به ازدواج نمایید .
هر چند بایستی گفت که پدر و مادر در همه حال به خوشبختی فرزندانشان می اندیشند . نباید دلخور شویم .

با سلام کاربر محترم مستقل شدن و ازدواج برای پسر جوان که به سن قانونی هم رسیده است منع قانونی ندارد.موفق باشید

سلام. مستقل شدن امکانپذیر هست برای شما. قانون در این زمینه منعی ندارد. ازدواج هم برای شما امکانپذیره