تعیین مبلغ نفقه فرزند توسط کارشناس چطور است؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۷۹۴ #60358538

تعیین نفقه فرزند پسر ۹ ساله توسط کارشناس چه کار کنم و چه بگویم با این شرایط اقتصادی کارشناس مبلغ بالا راتعیین کند

مشاوره حقوقی نفقه
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام میزان ان را کارشناس معین می نماید.

باسلام هرگونه هزینه جهت گذران زندگی لازم دارد به کارشناس اعلام نمایید کارشناس مبلغ نفقه را تعیین می نماید. درصورت اعتراض میتوانید به نظرکارشناس نیز اعتراض نمایید.

سلام
باتوجه با شرایط شخص توسط کارشناس رسمی حساب می شود

با سلام
کارشناس با توجه به سن و مخارج فرزند اصولا اقدام به تعیین میزان نفقه می نماید در هر صورت نظریه کارشناسی قابلیت اعتراض دارد

در مهلت مقرر به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

بااحترام
خود کارشناس تمامی موارد را در نظر خواهد گرفت

سلام با در نظر گرفتن جمیع شرایط اقتصادی و خانوادگی تعیین خواهد شد