پس گرفتن پول با مدارک فیش بانکی، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۰ #60349540

آیا اگر ۲ میلیون و صد تومن به صورت ۳ تا ۷۰۰ تومن به حساب کسی ریخته باشیم و فیش واریز و پیامکی به خط تلفن ایشان که گفته شده در آن: این پول فعلا دستت باشه تا بعدا، ولی ایشان به صورت نامردی بگوید طلب داشتم و چند تا شاهد الکی اعم از مادرش و خانواده اش بیاورد
حکم دادگاه چیست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به معرفی شهود از طرف ایشان ، امکان استرداد پول بسیار کم است .

ایشان می تواند ادعای خودرا باشهودی ولو از فامیل اثبات کند
شما هم می توانید شهود ایشان را جرح کنید

سلام دوست گرامی،
اسناد واریزی شما دلیل خوبی است که به ایشان پولی داده اید و حال اگر ایشان مدعی هستند که بدهکار بوده اید باید ثابت کند، مابقی به دفاع شایسته شما در جلسه دادگاه بستگی دارد تا بتوانید حق خود را مطالبه کنید.

هرکسی مدعی طلب هست باید ثابت کند

با سلام ووقت بخیر
شما به استناد، فیش واریزیتون میتونید دادخواست مطالبه وجه دهید حال براساس اینکه ایشون ادعایی دارند دال براینکه به عنوان طلب بوده باید به دادگاه ثابت شود و تصمیم گیری دراین مورد بستگی به نظرقاضی پرونده دارد .