بیمه برگ سبز و گواهینامه رانندگی راننده مقصر رو میخواد چکار میشه کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۴ #60339331

سلام.
راننده مقصر تمام مدارک شناساییش و گواهینامه و مدارک ماشینش توی خودرو سوخته و خودش هم فوت شده..
به خانواده متوفی هم گفتم میگن حتی کپی مدارکم نداریم و چون ذینفع نیستند همکاری نمیکنند.آیا خودم میتونم درخواست بدم و مدارک رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه اقدام کنید

"با سلام"
وراث میتواند در این خصوص از دادگاه درخواست استعلام نماید

با در نظرگرفتن شرایط فعلی و ارائه شواهد میتوانید با موافقت دادگاه در جهت استعلام مدارک اقدام نمایید

خیر صرفا با اعلام ورثه و افراد ذینفع به دادگاه و ارائه مدارک و شواهد ، قاضی دستور خواهد داد که المثنی مدارک صادر گردد

با سلام
در صورت نیاز میتوانید با دستور محاکم قضایی جهت استعلام و اخذ این مدارک اقدام نمایید .
زیرا چون شما مالک خودروی نیستید لذا تا حکم دادگاه نباشد با شما همکاری نخواهد شد