هزینه های تعمیرات در آپارتمان ها چگونه باید محاسبه شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۱۴ #60337034

ما دریک آپارتمان ۰۹ واحدی ساکن هستیم متراژ واحدها ۰۹۵ و ۶۴ متری است برای تعمیر آسانسور و کف سابی حیاط وپارگینگ هزینه باید چگونه محاسبه شود؟ هزینه شارژ ساختمان براساس متراژ هر واحد محاسبه می شود ولی تامین کننده مخارج مذکور نمی باشد.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هزینه مشاعات به نسبت تصرف در بخش خصوصی یعنی واحد شخصی حساب میشود اما اگر واحد ها زیاد اختلاف مساحت نداشته باشند بر اساس تعداد واحدها محاسبه می گردد