چگونه اگر در استان دیگری ارثیه داریم برای گرفتن شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۸ #60310500

با سلام
در تهران ملک پدری دارم که با خواهر و برادر هایم در ارث و میراث اختلاف داریم. و آنها ادعا کرده اند که بنا به تقسیم نامه که اصلا وجود ندارد بنده در آن ملک سهم ندارم و چون دور هستم با هر ترفندی می‌خواهند سهم مرا بخورند و همچنین بنده در استان مازندران زندگی میکنم و بنا به کار و نداشتن شرایط برای رفت و آمد به تهران، آیا میتوانم در مازندران برای این موضوع شکایت کنم؟ راهی وجود دارد که ازین فاصله مراحل اولیه شکایت را در مازندران انجام دهم و بعد به تهران ارجاع دهم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید مراحل ابتدایی ثبت دادخواست را از طریق دفتر خدمات قضائی شهرتان برای تهران انجام دهید شما بایستی برای دریافت انحصار وراثت و تحریر و تقسیم ترکه اقدام نمایید .

ملک از جمله اموال غیر منقول است و در صلاحیت دادگاه محل وقوع مال غیر منقول است و باید در تهران اقامه دعوی کنید

با سلام دعاوی راجع به اموال غیر منقول در حوزه محل وقوع مال منقول بایستی مطرح گردد. و اگر در مازندران چنین دادخواستی را مطرح نمایید قرار عدم صلاحیت به شایستگی تهران صادر خواهد شد. وانگهی با توجه به اینکه سیستم برخط خدمات قضایی سامانه عدل ایران منحصر به مکان و جغرافیای خاصی نیست میتوانید دادخواست خود را در یکی از دفاتر خدمات قضایی شهر محل سکونت خود مطرح نمایید و از همانجا به تهران ارجاع خواهد گردید.