آیا در مرحله تحقیقات امکان گرفتن وکیل معاضدتی هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۷۸ #60310257

آیا در دادسرا و مرحله تحقیقات امکان گرفتن وکیل معاضدتی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دردعاوی کیفری وکیل تسخیری ازطرف دادگاه رسیدگی کننده تعیین میشود ورویه قضایی این است که درجرایم مهم مثل قتل, حبس های طولانی درصورت عدم توانایی مالی متهم، برای وی وکیل تسخیری تعیین میشود واین امر الزامی است.اما درمرحله تحقیقات حق دخالت ندارد که این امر البته مورد انتقاداست! .درجرایم بامجازات سبک وکیل تسخیری معمولا تعیین نمیشود.وکیل معاضدتی از سوی کانون وکلا به تقاضای خواهان برای دعاوی حقوقی البته تحت شرایطی تعیین میشود

می توانید به اداره معاضدت مراجعه نمایید.

به موجب تبصره ۲ ماده ۱۹۰ ایین دادرسی کیفری در جرائم مستوجب سلب حیات و حبس ابد تعیین وکیل تسخیری الزامی است

سلام
اگر فرد به عدم تمکن مالی نتواند وکیل اختیار کند .در مواردی دادگاه جهت دفاع وکیل تسخیری برایش مشخص می نماید .

سلام
پیرو پاسخ قبلی به کانون وکلای منطقه تان مراجعه کنید.

سلام علاوه بر درخواست روی پرونده به معاضدت کانون وکلای شهرتون مراجعه و پیگیر شوید

باسلام

به کانون وکلای حوزه خودتان مراجعه کنید بله تحت شرایطی میتوانیدوکیل معاضدتی از کانون وکلا تقاضا کنید