ممکن است در امر کارشناسی تبانی کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۲ #60303534

سلام خدمت وکلای محترم،
بنده مدتی پیش مالی رو تو مزایده بدلیل عدم خریدار برداشتم جای طلبم و موقع تحویل مال دیدم اشتباه کارشناسی شده و جنس۲ میلیونی ۸۵۰۰۰۰۰ قیمت گذاری شده و مجددا دادخواست ابطال اجراعیه دادم و حال شورا تصمیم به کارشناسی مجدد گرفت سوال بنده این است که ممکن است باز کارشناس در امر کارشناسی تبانی کند و اگر کند بنده چه کاری میتوانم بکنم باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تبانی در کارشناسی هست ولی شما میتوانید به کارشناسی سه نفرا و سپس ۵نفره ارجاع دهید

امکان دارد. به هرحال کارشناس هم انسان است!!!!!!

سلام
در این صورت اولا امکان اعتراض به نظر کارشناس رو دارید
ثانیا میتوانید علیه کارشناس اقدام به طرح دعوای گزارش خلاف واقع نمایید

سلام
امکان تبانی وجود دارد ولی با توجه به اینکه مابه التفاوت مبلغ بسیار زیاد می باشد در صورتی که کارشناس رای صادره را تایید نمود، می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض نموده و خواهان کارشناسی سه نفره شوید.
همچنین می توانید علیه کارشناسی که مال را قیمت گذاری نموده طرح گزارش خلاف واقع و جبران خسارت مطرح نمایید

بسمه تعالی : امکان دارد فقط باید بتوانید ثابت کنید .
اعتراض به نظر کارشناس و تقاضای کارشناس سه نفر میتوانید بکنید

سلام، کارشناس رسمی دادگستری بر اساس عرف قیمت گذاری می‌کند و اختلاف که شما بیان میکنید بسیار فاحش هست این ابهام ایجاد می‌کند ولیکن اگر به نظریه اعتراض داشتی موضوع رو به هیئت ۳نفره ارجاع کنید

سلام. خیر. کارشناس ها از پیش تعیین شده نیستند ،بلکه تصادفی انتخاب میشوند