اگر محکوم بشیم میتونم از داییم شکایت کنیم که پول رو به نرخ روز باید به ما پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۳۳ #60292484

فردی با ارائه قولنامه ای مربوط به ۴۲ سال پیش ادعا کرده که قطعه زمینی رو از یک ملک مشاعی
از مادر من خریداری کرده و حالا تقاضای تنظیم سند رسمی داره مادر من تا امروز اصلا از وجود این قولنامه اطلاعی نداشته ... دایی بنده به عنوان شاهد زیر قولنامه رو امضا کرده و خود خریدار هم در جلسه شورا اعتراف کرده که من این خانوم رو اصلا ندیدم و تمام پول معامله رو به برادرش ( یعنی دایی بنده ) تحویل داده
گذر زمان میتونه تو این پرونده به نفع ما باشه؟ چرا خریدار زودتر اقدام نکرده برای دریافت سند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله فضولی از طرف مالک قابل رد و ابطال است.

با سلام
مادر شما می تواند معامله فضولی را رد کند

درود معامله فضولی است

باسلام مادرشما میتواند معامله فضولی را تنفیذ ننماید و مالک زمین بماند یا اینکه معامله را تنفیذ و ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه نمایدـ

اگر مادرتان فروشنده نبوده می تواند معامله فضولی را رد نماید

اگر این معامله فضولی توسط مادرتان تنفیذ شود امکان مطالبه قیمت روز را خواهد داشت.

سلام معامله انجام شده فضولی می باشد مادر شما می تواند معامله را رد یا تنفیذ کند و از دایمی مطالبه وجه کند