چقدر طول میکشه که زمان جلسه دادگاه مشخص بشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۰۳ #60278840

سلام ، از یک نفر به اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع با فروش آپارتمان شکایت کردم؛ تو شورای حل اختلاف به توافق نرسیدیم و پرونده رو به آگاهی تحویل دادم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمان تعیین و تشکیل جلسه قابل پیش بینی نمی باشد.

تعیین زمان جلسات رسیدگی ب عوامل متعددی بستگی دارد نمی‌توان دقیق مشخص نمود صبور باشید

با سلام بستگی به نوع پرونده دارد و زمان غیر قابل تشخیص می باشد.

بادرودوسلام مدت زمان غیرقابل پیش بینی می باشد.

طول مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست، اما این موضوع احتمالا طولانی نخواهد بود.

درود بر شما.بستگی به تعدادپرونده ها دارد و نمیشود پیش بینی کرد

با سلام
تعیین محدوده زمان برای رسیدگی به دعاوی امکان پذیر نمی باشد.