چگونه ترک انفاق را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۰۸۰ #60273648

سلام
حدود ۱ ماه است شوهر خونه رو ترک کرده هیچ گونه پولی به حسابم نریخته. هیچ کسی رو هم نفرستاده که بیاد دنبالم. خودشم اصلا تلاشی نکرده برای برگرداندنه من.
من چطوری میتونم ترک انفاقش رو ثابت کنم؟
در مقابل شوهرم میتونه از من شکایت عدم تمکین کنه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - چون ایشان منزل را ترک نمودند با اثبات این موضوع توسط شما شکایت ایشان از شما در خصوص عدم تمکین راه به جایی نخواهد برد . ولی شما میتوانید با ارائه دادخواست مطالبه نفقه علیه ایشان طرح دعوا کنید .

با سلام ووقت بخیر
درصورت ترک منزل از جانب شما همسرتون میتونه درخواست الزام به تمکین دهد که منتفی می باشد زیرا شما درمنزل مشترک هستید و درحال حاضر هم شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت همسرتون دهید .

با سلام. اثبات عدم پرداخت نفقه نیازی نیست به صرف مطالبه نفقه کفایت میکنه و همسر شما می بایست پرداخت آن را اثبات نمایند. با اوضاع و احوالی که مطرح فرمودید به فرض طرح درخواست تمکین محکوم به رد خواهد بود.

سلام
شما می توانید علیه ایشان اقدام به ثبت دادخواست مطالبه نفقه نمایید و با توجه به اینکه شوهر منزل مشترک را ترک نموده است به نظر طرح دعوای عدم تمکین بی نتیجه خواهد بود