وارد رسیدگی ماهوی میشود یا قرار رد دعوا صادر میکند و یا منتظر نتیجه رای دادگاه تجدید نظر می‌ماند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۵۵ #60271929

سلام وقت بخیر
بنده سهم الارث همسرم را بابت مهریه توقیف کردم دامادشان اعتراض شخص ثالث داد که ملک بازداشت شده را قبلا به صورت مبایعه نامه ای از دختره مرحومه که وکالت از مادر خود داشتن ( مالک رقبه) خریداری کرده اند، دعوی اعتراض شخص ثالث ایشان رد شد و در مرحله تجدید نظر میباشد و مجددا داماد خانواده به طرفیت بنده در دادگاه دیگری دعوای الزام به تنظیم سند طرح کردند
آیا دادگاهی که تقاضای الزام به تنظیم سند در آن طرح شده با توجه به اینکه ملک در بازداشت است و اعتراض ثالث آنها بدوا در دادگاه دیگری رد شده است وارد رسیدگی ماهوی میشود یا قرار رد دعوا صادر میکند و یا منتظر نتیجه رای دادگاه تجدید نظر می‌ماند
و اگر وارد ماهیت دعوا میشود بنده بجز عدم رد و بدل شدن ثمن به چه چیزهایی میتوانم استناد کنم
سپاس از پاسخگویی

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
امکان رسیدگی ماهوی نیست
بنابه اظهارات شما دعوی رد خواهد شد

در خصوص الزام به تنظیم سند به نظر میرسد قرار عدم استماع صادر میشود، اما این به معنای عدم امکان نتیجه گیری در صورت طرح درست دعوی برای مدعی نیست.

با سلام با توجه به توقیف اموال مزبور دادخواست الزام به تنظیم سند رد خواهد شد.

درود
چون مال مورد دعوی توقیفی است، دعوی رد می شود.

سلام
به کیفیتی که بیان نمودید دعوا آنها به نفع شما رد خواهد شد.

درود
دعوای مطالبه مال توقیفی قابل استماع در مراجع نیست

با توجه به توقیف شدن مال دادخواست الزام به تنظیم سند رد خواهد شد