طلاق توافقی با این شرایط راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۹ #60260449

سلام از همسرم جدا میخوام بشم
مهریه و مرتبط میخواد ببخشه
بچه ۳ ساله هم حق دیدن نمیخوام بدم
چکار کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حقوق مالی زوجه را می توان در دفترخانه ابرا کنید که امکان رجوع نباشد اما در مورد حق ملاقات فرزند را نمی توان سلب کرد قابل رجوع هست

با سلام و‌احترام،درخصوص ابرا مهریه توسط زوجه بایستی به صورت رسمی و در دفاتر اسناد رسمی صورت پذیرد،حق ملاقات فرزند را نمیتوانید از زوجه سلب نمایید.

سلام با توجه به سوال شما توافق در دفاتر رسمی ودر دادگاه متصور است ولی در رابطه حضانت با تشخیص دادگاه وبحث عدم دیدار بچه صحیح نمیباشد

سلام در سایت تصمیم نسبت به ثبت مشاوره طلاق توافقی که الزامی هم میباشد اقدام نمایید پس از تشکیل پرونده در دادگاه توافقات بعمل آمده را به قاضی ارائه دهید تا نسبت به آن رای صادر شود .چنانچه عدم دیدار فرزند توافق طرفین است میتوان در رای به این مورد نیز اشاره نمایید

برای انجام توافقات در این زمینه در برخی دفاتر اسناد رسمی بسته ای تحت عنوان پک خانواده وجود دارد که کلیه قراردادهای لازم توافقات برای طلاق توافقی را به صورت آماده دارند و میتوانید مواردی را که مدنظر دارید به آن اضافه نمایید اما امکان ممانعت از ملاقات با فرزند را نخواهید داشت.

با سلام
زوجه میتواند کلیه حقوق مالی خود را بذل یا نسبت به مطالبه آن اقدام نماید . پس منع قانونی وجود ندارد . لذا جهت ملاقات فرزند ، سلب کلی وجود ندارد و میتوانید صرفا برای حضانت وی با دلائل و مدارک متقن اقدام نمایید

در خصوص بذل و ابراء حق و حقوق مالی منعی وجود نداشته و میتوانید در دادگاه توافق خود را اعلام نمایید تا در رای صادره درج گردد ولی نسبت به عدم دیدار فرزند مشترک امکان نفی کلی وجود ندارد .