پرینت پیامک های همسر چگونه درخواست شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۴۷ #60259410

سلام
بنده ۳ سال هست که ازدواج کردم. متاسفانه همسرم با چند نفر ارتباط داره و من نسبت به این قضیه مطمعن هستم. با توجه به اینکه محل کار من با محل زندگی من فاصله زیادی داره من مجبورم فقط آخر هفته ها بیام خونه خودم و ۵ روز از هفته رو من در محل کارم هستم و نمیتونم همسرم رو ببینم. متاسفانه همسرم از این قضیه سوء استفاده کرده و در طی زمانی که من نیستم با بقیه رابطه برقرار میکنه ولی من چون دور از خانه هستم نمیتونم این قضیه رو ثابت کنم. راه های زیادی رو امتحان کردم (مثل گذاشتن دوربین ) ولی متاسفانه همسرم متوجه شده و من قضیه رو بقول معروف ماست مالی کردم. هروقت هم با همسرم راجب این موضوع صحبت میکنم اون انکار میکنه.
آیا راهی هست که من بتونم پرینت پیامک های خطشو بگیرم بدون اینکه خودش متوجه بشه؟
البته این قضیه که خودش متوجه نشه خیلی برام مهم هست.
حاضرم پول زیادی بابتش به وکیل بدم ولی واسم خیلی مهمه که همسرم از این قضیه بویی نبره.
متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پرینت پیامک تا شش ماه گذشته قابل استعلام است با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

با عرض ادب واحترام
قطعا شما می توانید پرینت تماس ایشان را بگیرید.
اما برای شنود مکالمات خیر.
برای شنود تلفن متشاکی یا متهم در مراجع قضایی علاوه بر اجازه قاضی پرونده نیاز به اجازه قاضی ویژه‌ای نیز هست که با عنوان قاضی شنود در دادگاه یا دادسرا حضور دارد. قاضی شنود نیز فردی است که ابلاغ خاص و ویژه‌ای از ریاست قوه‌قضاییه دارد ولی بر اساس دستور مقامات عالی قضایی، روال دادسرا و دادگاه این است که در پرونده‌های مربوط به مسائل اخلاقی قاضی رسیدگی کننده و قاضی ویژه اجازه شنود را نمی‌دهند و به همین دلیل دادگاه در چنین مساله‌ای وارد نمی‌شود.

شما علیه همسرتان اقامه دعوی می کنید و از سامانه درخواست عدم ثبت شکایت در سامانه ثنا همسرتان می کنید. همسرتان مطلع نمی شود و به بازپرس پرونده اسناد ومدارک ارایه می کنید اگر مدارک و ادله شما کافی بود قاضی دستور استعلام و پرینت همسرتان را می دهد . پس از دریافت پاسخ و مثبت بودن قضیه شما موضوع را آشکار و قرار بازداشت علیه خانم شما صادر می شود
و اگر هم سوء تفاهم بود قضیه را مسکوت نگه دارید

متشکرم

سلام
اخذ پرینت پیامک پیرو اقامه دعوا با ارائه ادله کافی و معتبر امکان پذیر است و بدون ان امکان دستیابی به پیام ها را ندارید

با سلام
اخذ پرینت پیام ها نیاز به اقامه دعوا و پیرو دستور مقام قضایی دارد و این اطلاعات به شخص شما داده نمی شود بنابراین ابتدا باید علیه همسرتان طرح شکایت نموده و با استناد به ادله محکمه پسند قاضی را مجاب نمایید که دستور اخذ پرینت پیام ها را صادر نماید و صرف حدس و گمان نمی تواند قابل پیگیری باشد.

سلام
به دلیل اینکه خط به نام شما نمیباشد و به نام همسر شما میباشد، لذا نمیتوانید شخصا پرینت بگیرید و باید ابتدا علیه ایشان طرح دعوا نمایید تا دادگاه دستور به پرینت از طریق مخابرات را صادر نماید.

سلام.چنانچه خط تلفن بنام همسر شماست شما نمی توانید پرینت تماس و پیامک بگیرید و حتی اگر پیامک و پرینت تماس بدست آورید بخودی خود نمی تواند مبنایی جهت طرح دعوای شما باشد.البته باید هدف شما از طرح دعوا چیست و چه نتیحه ای مد نظرتان است؟!

سلام
سریع و بدون فکر واکنش نشان ندهید: نباید عکس العمل انفجاری داشته باشید
و ناگهان به خاطر خیانت همسرتان تصمیم به متارکه بگیرید
. شما نیاز دارید کمی به خودتان زمان بدهید تا همه جوانب را بررسی کنید؛
درواقع لازم نیست تمام توجه خود را به خیانتی که بهتان شده است، جلب کنید.
تا موقعی که مطمئن نشدید، حکم صادر نکنید:
افراد خیانتکار برای اینکه از خودشان دفاع کنند
، به راحتی دروغ می گویند؛ پس ابتدا باید مطمئن شوید
، سپس سوالات مرتبط با موضوعی که ذهنتان را مشغول کرده است،
بپرسید تا مسئله روشن شود.
بله راهی هست که بتوان پرینت پیامک های خط شو بگیرید
زودهنگام تصمیم نگیرید: ، باید از روی عقل جلو بروید
، احساسی برخورد نکنید و در تصمیم گیری عجول نباشید
. سعی کنید به خودتان زمان بدهید و مسئله را از تمام جوانب درنظر بگیرید.