امضا بدون اثر انگشت سندیت دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹,۷۶۳ #60259045

سلام
من نوشته ای رو امضا زدم بدون اثر انگشت و فقط فامیلیم رو نوشتم، متن خیلی پیچیده ای داشت، چون مشکوک شدم یه مدل دیگه امضا زدم و خطمو عوض کردم.
آیا این برگه در دادگاه سندیت دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، این سند با امضا شما معتبر می باشد و برای رد آن نیاز به دلایل مکفی ‌خواهد بود؛ همیشه سعی کنید ابتدا اسناد را مطالعه کرده و یا در صورت نیاز به متخصصین حقوقی مراجعه نمایید؛ موفق باشید.

سند که دارای امضا باشد معتبر است

امضای شما سندیت داردو چون شما آن را امضا نموده اید نمیتوانید نسبت به آن ادعای جعل و انکار نمایید ، چرا که با ارجاع به کارشناس خط ، محرز خواهد شد که شما امضا نموده اید اگرچه به شکلی دیگری امضا نموده باشید

بله سندیت دارد و اثر انگشت الزامی نیست.شما می توانید نسبت به سند ادعای چعل و با انکار و تردید کنید که نهایتا به کارشناس ارجاع و امکان کشف واقعیت وجود دارد.

ظاهرا هم خط وهم امضاء برای شما نیست

بله سندیت دارد

بله سندیت دارد چون با ارجاع امر به کارشناس استنادش به شما اثبات می شود حتی اگر امضای اصلی شما نباشد