ایا عدم همکاری نگهبان بیمارستان استشهادیه شهود رو در دادسرا و دادگستری اشکال ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۲ #60237143

بنده بابت ضرب و شتم عمدی شکایت کیفری کردم.شخصی مقابل بیمارستان با من جرو بحث کردو درگیر شده و زد و خورد شکل گرفت.باتوجه به اینکه دو نفر شهود در صحنه درگیری بودند
و به چشم صحنه درگیری رو دیدند که الان حاضر به ادای شهادت در دادسرا و در دادگستری هستند.اینجانب نیز با نگهبان بیمارستان که اون روز در بیمارستان شیفت بود صحنه درگیری رو به چشم دیده بود باهاش صحبت کردم به من گفت که من صحنه درگیری رو دیدم ولی در دادسرا و دادگستری شهادت نمیدم و برای من دردسر میشه و به دروغ خواهم گفت که من اصلا چیزی ندیدم. در کلانتری گفتند که تحقیقات محلی دستور دادستانی است کجا رو تحقیق کنیم من هم گفتم که نگهبان بیمارستان صحنه درگیری رو دیده.حالا سوالم اینه که ایا با وجود شهود ۲ نفره که حاضربه ادای شهادت در دادسرا و دادگستری هستند اگر در تحقیقات محلی نگهبان بیمارستان به دروغ بگه که من درگیری رو ندیدم و نمیدونم ایا اخلال و مشکلی در روند کار پیش میاد میترسم قاضی دادسرا و دادگستری بگویند که در تحقیقات محلی نگهبان بیمارستان چیزی ندیده شما
چطوری دو نفر شهود برای شهادت اوردید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. از دوربین های مداربسته استفاده نمایید...

به تصاویر دوربین های استناد کنید ...

سلام وقت بخیر
میتوانید از دوربین های مداربسته استفاده نمایید.

سلام در ضرب و جرح گواهی پزشکی قانونی و شهادت دو نفر کفایت میکنه نیاز به شهادت نگهبان نیست. ایشون رو هم نمیشه ملزم به دادن شهادت کرد.

باسلام و ادب
درصورتی که ایشان حاضر به شهادت نشدند باوجود اینکه کسی را نمی توان مجبور به شهادت در محاکم قضایی نمود شما می توانید به مدارک دیگر همچون بازبینی دوربین های اطراف محل درگیری و شهادت شهود خود جهت ارائه استناد نمایید.

به تصاویر دوربینهای اطراف استناد کنید

بادرودوسلام دوربین حوالی را بازبینی نمایید.