مجازات باز کردن حساب با امضای جعلی و گرفتن دسته چک بدون جواز چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۹۹ #60237095

با سلام من یه زن خانه دار هستم و مدتی پیش شوهرم منو به بانک برد تا واسم دسته چک بگیره و از اونجایی که قانون بانک داشتن جواز هست و من جواز نداشتم شوهرم چون با کارمند بانک آشنا بود یه جور کلاهبرداری حساب میشه و بعد یه حساب جدید برام باز کرد و از من خواست تا فرم رو پر کنم ولی مثل امضای خودش امضا کنم و من دقیق یادم نیست که خودم امضا کردم یا شوهرم امضا کرد اما امضای من جور دیگه ای هست و میتونم ثابت کنم و بعد منو برد خونه و دسته چکی ندیدم حالا متوجه شدم کلی از چکاش برگه شده و میترسم پای من گیر باشه ممنون میشم راهنمایی کنید چه شکایتی تنظیم کنم؟ و اینکه چه مجازاتی هست؟ آیا پای منم گیر هست یا نه؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اثبات کنید امضا برای شما نمی باشد مسوولیتی متوجه شما نخواهد بود

با درود سوال قبلا پاسخ داده شده

اگر امضا مربوط بشما نیست و جعلی است شما مسئولیتی نداریددرغیراینصورت مسئولیت با شماست

سلام
چک یک سند خصوصی محسوب می شود ، قانون به دارندگان دسته چک توصیه می کند که تا حد امکان آن را در دسترس دیگران قرار ندهند
که با بی توجهی زمینه سوء استفاده را از چک خود فراهم نکنید تا درگیر مسائل قضایی بعدی این مشکل نشوید
برای شکایت از جعل امضای چک ابتدا باید برای طرح شکایت کیفری به دادسرای محلی که جعل در آن صورت گرفته مراجعه و شکایت نامه تنظیم کنید

درود
بله شما مسول هستید. اما اگر صاحب چک فقط شما باشید چطور بدون امضا شما چک خرج شده؟

بله اگردسته چک متعلق به شما باشد مسئولیت باشماست فقطبایداثبات نمایید که امضا براشما نیست