پول پیش توسط خانم بنده قابل توقیف میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۰ #60223092

آیا پول پیشت توسط خانم بنده که مهریه را اجرا گذاشته قابل توقیف هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر منزلی متعلق به خود ندارید پول پیش جز مستثنیات است و امکان توقیف ان نیست

سلام وقت بخیر توقیف نمی‌تواند بشود مگر اینکه همسرشان ثابت کند ۱-ثابت کند که شما احتیاجی به آن پول پیش ندارید قصد فرار از پرداخت دین دارید؛۲-ثابت کند که وجه الرهن یاهمان پول پیش در شان شما نیست به طور مثال وجه الرهن شما به قدری باشد که یک خانه یا آپارتمان ۱۴۰متری اجاره کنید ویا در منطقه از تهران خانه اجاره کنید که آن خانه لوکس محسوب شود ؛ان وقت وجه الرهن توقیف میشود

با سلام
بله پول رهن طبق قانون از مستثنیات دین محسوب و قابل توقیف نمیباشد

سلام
قبلا قابل توقیف بود ولی اکنون جز مستثنیات دین و غیر قابل توقیف است.

با سلام
ظاهرا جزء مستثنیات محسوب شود مخصوص اگر نتوانید جایگزینی برای رهن ارائه دهید.