ترک منزل توسط خانم و به اجرا گذاشتن مهریه توسط ایشان. چطور ایشان را راضی به بازگشت به منزل کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۳۹ #60207574

سلام حدود ۵ ماه خانمم خانه را ترک کرده به خواسته خودش و اینکه برادرش گفته نمیزارم بشینه جهیزیه ش هم برده خلاصه با بهانه های الکی راضی به ادامه نیست ولی مهریه ش رو اجرا گذاشته این مشکل ما چگونه حل میشه چند باری هم فرستادم دنبالش ولی برنمیگرده

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان بدهید .

در خصوص مطالبه مهریه از سوی همسرتان راهکاری جز پرداخت به صورت نقد یا اقساط پس از اثبات اعسار شما نیست.
اما در مورد عدم تمکین همسرتان دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.

سلام باید مهریه را پرداخت نمایید اما می توانید نسبت به عدم تمکین ایشان اقدام به طرح دعوا نمایید

سلام دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید و در صورتی که حاضر به تمکین نشدند نفقه به وی تعلق نمی گیرد و با رای عدم تمکینی که دارید می توانید برای ازدواج مجدد اقدام کنید. نه شما و نه دادگاه نمی تواند وی را مجبور به بازگشت و زندگی کند تنها نفقه به وی تعلق نمی گیرد. الان چون جهیزیه خود را برده است می تواند تمکین خود را منوط به تهیه وسایل زندگی از طرف شما کند.مهریه چون دین است هر زمان می تواند مطالبه کند در مورد آن اگر توانایی پرداخت ندارید می توانید دادخواست اعسار بدهید و به صورت تقسیط پرداخت کنید.

سلام
باید مهریه را پرداخت نمایید
همجنین می توانید نسبت به طرح دعوای عدم تمکین اقدام کنید

باسلام
شما میتوانید با حکم تمکین برگشت خانمتون را از طریق دادگاه بخواهید بعد از ارسال ۳ بار حکم تمکین متوالی میتوانید
مهریه زوج را قسط بندی کنید و دین خود را نسبت به زوج ببردازید و بعد آن از دادگاه ازدواج مجدد را از دادگاه بخواهید
و لازم بذکر است مهریه حق زوجه می باشد .
باتشکر

متاسفانه کار خاصی نمیتوان انجام داد، سعی کنید سازش کنید.