آیا بر اساس مصوبات مجلس زنان خود سرپرست هم شامل زنان سرپرست خانوار می شوند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #60192381

سلام
طبق مصوبه شماره۴۵۸۱۸ مورخ ۱۳۹۵/۶/۲۸ مجلس شورای اسلامی ساعات کاری زنان شاغل کاهش می یابد(۱-زنان دارای فرزند یا همسر معلول۲- زنان دارای فرزند زیر۶ سال ۳- زنان سرپرست خانوار)
حالا من مشکلم اینه که من پدرو مادرم فوت کردند و خودم تنها و خود سرپرست هستم. محل کارم به من گفته که یه قانون به من نشون بده که زنان خود سرپرست هم شامل زنان سرپرست خانوار می شوند. لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بهتر است به اداره کار برای تایید این موضوع مراجعه نمایید .