آیا امتناع مالک از دریافت اجاره بها توسط صاحب سرقفلی، می تواند دلیلی برای ساقط شدن حق سرقفلی باشد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۶۶۱ #60172052

مالک چند مغازه بیش از ۱۵ سال است که از دریافت اجاره بها پرداختی توسط صاحبان سرقفلی امتناع می کند و می گوید چون شما اجازه ساخت پاساژ را نمی دهید، من هم اجاره ها را دریافت نمی کنم. ضمنا مالک هیچگونه اظهار نامه یا دادخواستی برای دریافت اجاره بها ارسال نکرده است. آیا مالک قادر است حکم تخلیه ملک را به دلیل عدم پرداخت اجاره بها، دریافت کند؟ صاحب سرقفلی چطور می تواند مبلغ اجاره پرداختی را با قیمت کارشناسی برای سال های مختلف به حساب دادگستری واریز کند تا بهانه ای در دست مالک نباشد؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای مالک اظهارنامه ارسال نمایید.

سلام قطعا باعث اسقاط حق سرقفلی نمی‌شود توسط دفاتر خدمات قضایی اظهار نامه ارسال نمایید

به مالک اظهارنامه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

با سلام
با ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست اعلام شماره حساب از ایشان نمایید
در صورت عدم اعلام در نهایت توسط کارشناس محاسبه خواهد شد

سلام
خیر_عدم دریافت اجاره بها از طرف مالک حق سرقفلی را ساقط نکرده شما می توانید اظهار نامه برای مالک بفرستید واز وی تقاضای شماره حساب برای واریز اجاره بخوهید .

درود
از طریق دفاتر خدمات قضای اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید

در وهله ی اول باید اظهارنامه تنظیم نمایید البته مبحث سرقفلی تخصصی است بهتر است با متخصص مشورت نمایید