آیا ماشین توقیف میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۲ #60156828

سلام.
حدودا یک سال و نیم پیش برلی من پیامک تخلف ۱۲ آمد و با مراجعه به امنیت اخلاقی بدون نشان دادن عکس یا مدرکی و صرفا گزارش از من تعهد گرفتند. امشب مجددا پیامک آمد وقتی من چند ثانیه قبل از جلوی کانکس پلیس رد شدم. مجددا دور زدم و از پلیس راجع به دلیل پیامک سوال کردم و اعتراض. هم بانوان امر به معروف حضور داشتند هم پلیس. اول من را به آرامش دعوت کردند و پیشنهاد کردند به امور خودرویی پلیس مراجعه کنم. در هر دو مورد ذکر شده بنده بی تقصیر بوده و هیچگونه بدحجابی و بیحجابی نداشتم و بشدت اعتراض به این مدل نظارتهای غیرقانونی دارم. سوال اولم اینکه آیا ماشین توقیف میشود؟
سوال دومم اینه که چطور میتوانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
ابتدای امر دلایل نیروی انتظامی برای پیامک را اخذ کنید
اگر موجه نبود و غیر قانونی میتوانید اقامه دعوا نموده یا با سامانه شکایات ۱۹۷ تماس حاصل فرمائید

سلام
عدم مراجعه شما در مهلت مقرر موجب توقیف خودرو توسط پلیس خواهد بود که در این صورت پس از توقیف خودرو حداکثر به مدت ۱۴روز با پرداخت خلافی از خودرو رفع توقیف خواهد شد ،ارتکاب این نوع تخلفات موجب سوءپیشینه برای شخص نیست صرفا در پرونده پلاک خودرو این تخلف ثبت و در صورت عدم توقیف خودرو توسط پلیس در هنگام نقل و انتقال خودرو می بایست با پرداخت خلافی و توقیف خودرو طبق ضوابط پلیس امنیت از این تخلف با پرداخت خلافی و توقیف خودرو حداکثر به مدت ۱۴روز رفع اثر شود.