گفتن سفته مفقود شده، من چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #60132456

سلام وعرض ادب
من در یه شرکت مشغول به کار بودم که چند روز پیش بدون هیچ دلیل قانع کننده ای تماس گرفتن و گفتن وسایل ببرم و تحویل بدهم، و قطع همکاری انجام می گیرد بابت این مشکل رفتم قانون کار شکایت کردم
فقط یه لپ تاپ پیش من هستش که بابتش از بنده سفته ۱۰ میلیون تومنی گرفتن و موقعه ای که با بنده تماس گرفتن گفتن سفته مفقود شده
لطفا راهنمایی کنید که من چیکار کنم
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قانونگذار در مواد ۳۲۲ قانون تجارت به بعد، آورده است که در صورت گم شدن سند در وجه حامل که دارای ورقه های کوپن یا دارای ضمیمه برای تجدید اوراق کوپن باشد، شخص باید نزد دادگاه دعوای بطلان سند را مطرح کند. منظور از ورقه های کوپن، رسید یا همان ته برگ مربوط به چک یا سفته است که در دسته ای وجود دارد. بر این اساس، مدعی باید در دادگاه محل اقامت شخص مدیون یا بدهکار ابتدا طرح دعوا کرده و ثابت کند که سند در تصرف او بوده و فعلا گم شده است. اگر دادگاه ادعای مدعی را بنابر اوضاع و احوال قابل اعتماد بداند، بوسیله اعلان در جراید اعلام می کند که هر کسی چک یا سفته ادعایی را در اختیار دارد به دادگاه اعلام کند و چنانچه ظرف مدت مشخصی کسی مراجعه نکند، دادگاه بطلان چک یا سفته ادعایی را اعلام می کند.