چک در وجه امانت داده ام، حکم جلب من صادر شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۸ #60116342

با سلام
من چکی دادم در وجه امانت و الان بعد ۴ سال طرف اقدام کرده و من نمیدونستم حکم جلب سیار منو گرفته چک ۲۰ ملیون بوده و الان ۳۸ ملیون با قرامت و پول تمبر و همه چی حساب کردن من باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید با ادله کافی اقدام به طرح دعوای خیانت در امانت نمایید

سلام معمولا دادگاهای ما چک را به عنوان امانت نمی پذیرند و اثبات ان بسیار بسیار سخت است

سلام
با توجه به اینکه شما مدعی امانی بودن چک نزد ایشان می باشید لذا باید بتوانید با ادله کافی و شهادت شهود ( درصورت موجود بودن) ادعای خود را اثبات نمایید در غیر اینصورت محکوم به پرداخت خواهید شد.
در خصوص رای صادره نیز با توجه به اینکه شما در جلسات حضور نداشته اید و رای به صورت غیابی صادر شده است می توانید اقدام به واخواهی نمایید

با سلام
با توجه به اینکه رای شما غیابی صادر شده است می توانید واخواهی کنید و چنانچه اثبات کنید که چک بابت امانت بوده است از وصول چک جلوگیری می شود در صورت عدم اثبات امانی بودن محکوم به پرداخت بوده و چنانچه توان مالی برای پرداخت وجه را ندارید دادخواست اعسار داده تا بر حسب توان مالی برایتان اقساط تعیین شود.

با سلام - چک بابت ضمانت دادید ولذا طرف مقابل هم اقدام به درخواست انجام ضمانت شما را داده ولی شما نتوانستید ضمانت را به نحو احسن انجام دهید لذا باید مبالغی که محکوم شدید را پرداخت نمایید در غیر اینصورت باید درخواست اعسار دهید که در صورت داشتن شاهد واسناد ومدارک وثابت کردن وصدور حکم اعسار بهر طریقی که قاضی پرونده صلاح دانسته اقساط را پرداخت کنید.

سلام، اگر شما در جلسات دادرسی شرکت نکردی و به شما ابلاغ واقعی نشده باشه حکم غیابی هست مراجعه کن واخواهی بده و با توجه به استنادات در دعوای تقابل خیانت در امانت اگر در محکمه رای بنفع شما شد که خوب اگر هم محکوم شدی تقاضای اعسار از محکوم به بده بصورت اقساط پرداخت کن