حقوق رو چطور حساب میکنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #60091430

من ۷ سال تو جایگاه سوخت کار کردم و تو این ۷ سال هیچ وقت مرخصی تسویه نشده. پول اونو چطور حساب میکنن

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مرخصی‌های استحقاقی، استعلاجی و بدون حقوق کارگران همواره در کارگاه‌ها مورد مناقشه بین کارگران و کارفرمایان قرار داشته است. مستند به ماده ۶۶ قانون کار، کارگر در هر سال مجاز به ذخیره بیش از ۹ روز از مرخصی سالانه خود نبوده و مابقی مرخصی سالانه وی یعنی ۱۷ روز کاری، برای کارگرانی که به کارهای سخت و زیان‌آور اشتغال نداشته باشند، اجبارا باید مورد استفاده قرار گیرد.
لذا برای هر سال شما ۹ روز مرخصی محسوب و مبلغ آن قابل مطالبه است .

هر سال ۹ روز از ۳۰ روز مرخصی را که استفاده نکرده اید را می توانید با رضایت کارفرما و یا طرح شکایت در ادارات کار اخذ کنید. این ۹ روز در هر سال باید براساس نرخ همان سال حساب شود لذا اعداد مختلفی را به شما می دهد.

با سلام و احترام
بر اساس کارکرد شما چنانجه یک سال شما نزد کارفرمایی بدون غیبت و مرخصی استعلاجی کار کرده باشید به ازاء هر سال یکماه مرخصی طلب دارید که سالیانه ۹ روز از آن ذخیره و مابقی آن از بین میرود حال چنانچه شما استفاده ننموده باشید در هر سال فقط ۹ روز ذخیره میگردد
موفق باشید .