میتونم افت قیمت ماشینمم ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۳ #60085358

با سلام
چن روز با ماشین پراید مدل ۸۷ تصادف کردم و طرفم مقصر شناخته شد
خواستم بدونم میتونم افت قیمت ماشینمم ازش بگیرم؟از چه طریقی؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
بله میتوانید، برای اینکار اگر افت قیمت بالای ۲۰ میلیون تومان است به دادگاه و در غیر اینصورت به شورای حل اختلاف مراجعه کنید

با سلام
بله اول باید تامین دلیل بدهید کارشناس افت قیمت رو تعیین کرد سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

اول‌دادخواست‌تامین‌دلیل‌بدین‌و‌بعد‌از‌مشخص‌شدن‌میزان‌خسارت‌توسط‌کارشناس‌از‌او‌مطالبه‌کنید