با توجه به اینکه تو شناسنامه ثبت هست ارث بهشون میرسه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۵ #60072679

با سلام
یکی از بستگان ما فوت کرده و همسرش در شناسنامه ایشان ثبت شده و فرزند هم دارند
و با هم سالها زندگی میکردند الان که فوت شدند متوجه شدیم خانومشون برای ۲۰ سال زنشون بوده و دایمی نبوده
با توجه به اینکه تو شناسنامه ثبت هست ارث بهشون میرسه؟ یا حقوق شوهر رو بهشون میدن؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه اثبات شود ایشان نکاح موقت داشتند توارثی بین انها بوجود نخواهد امد

سلام.اگر ازدواج دایمی نباشد، ارثی بهش تعلق نمیگیرد

سلام دوست گرامی
اینطور بنظر می رسد که همسر ایشان همسر موقت بوده و در زمان فوت همسر دائمی ایشان نبوده است بنابراین ارثی نمی برند

سلام
در صورتی که با ادله ی موجود اثبات شود زوجه همسر دائمی متوفی نبوده ارثی از ایشان نخواهد برد

سلام
براساس ماده ۸۶۱ قانون مدنی زن پس از مرگ همسرش ارث می‌برد به شرط این که در عقد دائم او بوده و قبل از مرگ شوهرش زنده باشد
باید در مرحله اول وارث‌بودن خود و ثبت وجود ترکه یعنی اموال (ولو با اسناد عادی) برای مورث (متوفی) را اثبات کند، یعنی باید ثابت کند او وارث متوفی است و متوفی هم اموالی داشته است.

با سلام
برای اینکه ارث به همسر ایشان نرسد باید اثبات نمایید که عقد آنها موقت بوده در اینصورت هم ارث و هم مستمری به ایشان تعلق نخواهد گرفت.