تا چه وقت حساب مسدود خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۲ #60070733

میخوام بدونم من بدهی شخص رو ندم بانک تا چه مدت زمانی حساب رو مسدود نگه میداره

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر‌
تا زمانی که اجرای حکم با رضایت شاکی یا محکوم له یا اجرای کامل رای با پرداخت مبلغ محکومیت یا اثبات اعسار شخص محکوم، مختومه نشه حساب توقیف میمونه. در صورت رضایت یا پرداخت میتونید از مرجع قضایی درخواست رفع توقیف و مسدودی را بکنید.
موفق باشید

با سلام تا زمان پرداخت محکوم به حساب مسدود می ماند و برای رفع مسدودی نیاز به دستور قضایی می باشد

تا زمانیکه محکوم به را پرداخت کنید حساب مسدود خواهد ماند.

با سلام ، تا زمان پرداخت محکوم به و هزینه های متعلقه از جمله نیم عشر دولتی و یا اخذ رضایت محکوم له و سازش با ایشان مسدود خواهد بود برای رفع انسداد نیاز به دستور قضایی دارید ، همچنین در صورت پذیرش اعسار و پرداخت پیش پرداخت امکان تقاضای رفع توقیف از اجرای احکام مربوطه میسر می گردد .

باسلام باتوجه به اینکه انسداد حساب با دستورقضایی انجام میشه رفع مسدودی نیز بایستی با دستور قضایی صورت بگیرد.اگربدهی پرداخت شودمیتونیدازاجرای احکام درخواست کنیدبه بانک نامه بزنن وحساب باز بشه

با درود سوال ابهام دارد
باید دید چه قرار دادی را با بانک منعقد کرده اید اصولا می‌توانند توقیف کنند

با سلام تا زمانی که محکوم به پرداخت نشود امکان مسدودی حساب باقی است