داور هم باید الان ببریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #60047557

سلام. ذوج درخواست طلاق داده الان ابلاغیه اومده وقت دادن واسه تفهیم داوری یعنی چه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در صورتی که قبلا زوجین داور خود را معرفی نمودند، جلسه اعلام نظرات داور به طرفین می باشد.

باسلام

در مواردی که زوج ها برای طلاق به دادگاه خانواده مراجعه می‌کنند، به درخواست زن یا مرد دادگاه موضوع دعوای آن ها را به داوری ارجاع می‌دهد. پس از صدور قرار داوری، هر یک از زن و مرد، یک نفر را به عنوان داور خود معرفی می‌کنند

سلام
بدین معنا که هر یک از طرفین داور جهت اظهار نظر معرفی مینمتیند