آیا در مراحل گرفتن طلاق ،باید به پزشکی قانونی مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۹ #60045628

سلام خسته نباشید
من قبلا یکبار به پزشکی قانونی رفتم جهت پرونده مهریه هم تست بکارت رو انجام دادم هم تست بارداری و به تازگی درخواست طلاق دادم.
میخواستم بدونم آیا دوباره به پزشکی قانونی فرستاده میشم؟
من عقد هستم،تقریبا نزدیک به یک سال گذشته از اون دفعه ای که به پزشکی قانونی مراجعه کردم.
لطفا یک جواب قطعی بهم بدید.

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای حذف اسم همسرتان از شناسنامه ،شما باید در زمان طلاق باکره باشید بنابراین دوباره باید بروید

بله. مجددا باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

با سلام دلیل ارجاع قبلی شما به پزشکی قانونی در پرونده مهریه مشخص نیست ولی برای تشخیص بارداری و همچنین با کره بودن در موارد طلاق مجدد به پزشکی قانونی ارجاع میشوید.

بله دوباره باید بروید

با سلام
درخصوص صدور طلاق برای تشخیص اینکه باردار هستید یا خیر به پزشکی قانونی معرفی میشوید

بله شما به پزشکی قانونی و یا پزشک معتمد دادگاه ارجاع داده خواهید شد