در طلاق حضانت فرزند پسر هفت ساله به عهده چه کسی است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۴۷ #60001686

میخام از همسرم طلاق بگیرم و حضانت پسرم و بگیرم که هفت ساله است تا جایی که فهمیدم حضانت بچه هفت ساله روبه پدرش میدن.ولی همسرم بیکار و بیمار هستن وتشنج دارن وداروی خواب وافسردگی مصرف می‌کنه تحت نظر پزشک و کلا از صبح تاشب خابه.با این دلایل میتونم حضانت بگیرم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام در صورت اثبات عدم صلاحیت پدر از طریق شواهد و مدارک می توانید حضانت فرزند را بگیرید

با سلام
می توانید با همسرتان توافق نماییدو از ایشان یک وکالت در طلاق بگیرید و در آن وکالتنامه بخشی از حقوق مالی خود را ببخشید و به ازای آن حضانت فرزند را به عهده بگیرید البته این امر در صورتی هست که همسرتان راضی به طلاق توافقی باشد و الا با توجه به موارد بیان شده باید عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید.

سلام بله بر حسب مصلحت طفل و شزایط موصوف عدم صلاحیت ایشان محرز و حضانت ب مادر اعطا میگردد

سلام
بله به شرط آنکه بتوانید عدم صلاحیت او را اثبات نمایید

با سلام
شما باید بتوانید عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید.

با درود اگر عدم صلاحیت را به اثبات برسانید ممکن است...

سلام بله درست است حضانت با پدر هستش ولی مصلحت طفل اهمیت بیشتری دارد و با توجه به موارد مذکور می توانید عدم صلاحیت زوج را اثبات و حضانت را درخواست نمائید