چقدر بهم دیه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۳ #59986947

با سلام من در سال ۹۸ روز تاسوعا و عاشورا تصادف. با ماشین یکی کردم و الان دادگاه این حکم را نوشته خواستم بدانم چقدر بهم بیمه تعلق میگیره. متهم را به پرداخت چهار و نیم درصد بیمه کامل مرد مسلمان بابت جراحت های دامیه در دو محل در خلف سر و حارصه در مچ پای راست. یک دهم دیه کامل بابت شکستگی درستون فقرات در مهره های یازده پشتی و اول کمری که بدون عیب التیام یافته. ارزش پنج درصد دیه کامل مرد مسلمان بابت کاهش ارتفاع ستون فقرات. ارزش معادل دو درصد دیه کامل مرد مسلمان بابت تشدید علائم دیسک کمر از محل بیمه نامه که اصالت آن مورد تایید قرار گرفته است محکوم می نماید.

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، مجموع دیه شما ۲۱/۵% از دیه کامل است، چنانچه شخص ثالث باشید حدود ۷۱ میلیون تومان خواهد بود

"با سلام"
دیه متعلقه به شما طی سال ۹۸ میزان ۲۱ میلیون میباشد
و اگر در سال ۹۹ پرداخت شود ۷۱ میلیون خواهد بود

سلام
دیه شما ۲۱/۵ هست اگر خود راننده مقصر باشید طبق سال ۹ح پرداخت میشود ولی اگر شخص ثالث باشید به نرخ روز خواهد بود که طبق سال ۹۹ دیه شما ۷۱ میلیون میشود