الزام به تمکین رد شده چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۷ #59980244

با سلام و احترام
الزام به تمیکن من به دلیل درخواست زوجه و نامه پزشکی قانونی که به دادگاه ارسال کرده و تست روانشناسی عنوان کردن که زوج دارای شخصیت دروغگویی انکار و تحریک پذیری است و این امر باعث مشقت و سختی برای زوجه است .با توجه به این نامه دادگاه الزام به تمکین بنده را رد کرده.
حالا چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
ایا اصلا پزشکی قانونی میتواند تفسیری این چنینی از افراد داشته باشد و به طور قاطع شخصیت ادم ها رو تعیین کند؟
سوال دومم اینکه ایا رای دادگاه خلاف نیست که چنین رای غلطی داده
سوال سومم اینکه بعد چند وقت میتوانم دوباره الزام به تمکین بزنم و اصلا من چه منوانعی را باید رفع کنم که الزام به تمکین بگیرم
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

سلام
نسبت به رای دادگاه میتوانید اقدام به ثبت اعتراض کنید و نظریه پزشکی قانونی نیز خارج از صلاحیت نیست
برای ثبت مجدد تمکین باید پس از قطعیت دادنامه اقدام کنید

سلام
بله موضوع قابل تشخیص و اظهار نظر توسط پزشکی قانونی میباشد.
خیر ایرادی به رای دادگاه وارد نمیباشد
پس از قطعیت رای میتوانید مجددا اقدام به طرح موضوع نمایید اما تا زمانیکه وضع به همین ترتیب باشد و نظزیه پزشکی قانونی در خصوص شما تغییر نکند ،اقدامتان بی نتیجه خواهد بود.

شما بایستی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض میکردید که چنین نکردید ، بله پزشکی قانونی میتواند این موارد را تشخیص دهد ، پس از قطعیت حکم صادره مجدد میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید .

با سلام ،بله پزشکی قانونی میتواند نظریه ی روانپزشکی هم بدهد و بر اساس معاینه ای که از شما نمودا اند چنین نظریه ای ارایه شده است .رای دادگاه خلاف نیست و اگر شما به ان اعتراضی دارید تقاضای تجدید نظر خواهی نمایید و ادله ی خود را ارایه کنید.موانع را رفع کنید و نزد روانپزسک بروید تا اگر نیاز باشد دارو بگیرید .جهت الزام به تمکین مجدد پس قطعیت رای قبلی مجدد میتوانید دادخواست بدهید .ولی بهتر است بعد از مراجعه به پزشک اقدام نمایید .