امکانش هست من بتونم تو این مرحله با تامین خواسته پروندشو تو اجرای احکام اون دادگاه توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۰۸ #59937193

سلام و عرض ادب و تشکر بابت پاسخ دهی
سوالی پرسیدم راجب تامین خواسته که در ادامه یه سوال دیگه واسه توقیف اموال داشتم بدهکار من یه پرونده طلب از کسی تو یه شعبه دیگه دادگاه داره که حکم به نفعش صادر شده اما هنوز طرفش که یه بازاریه پول به حساب دادگاه نریخته واسش ممکنه کامل پرداخت کنه یا اعسار بزنه نمیدونم اما شماره پروندشم پیدا کردم الان امکانش هست من بتونم تو این مرحله با تامین خواسته پروندشو تو اجرای احکام اون دادگاه توقیف کنم تا اگه مبلغی واریز حساب شد بش پرداخت نشه یا حتما باید بعد واریزی باشه....همچین چیزی قانونیه و میتونم درخواست کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این امکان برای شما وجود دارد.

سلام عرض ادب
بله امکان توقیف طلب نزد ثالث قانونی و قابل اجراست

بله امکان آن وجود دارد

باسلام
بله امکان پذیر است .

با سلام، به اجرای احکام مراجعه کنید و خواسته خود را اعلام کنید

سلام امکانپذیر می باشد....

این امکان برای شما وجود دارد.