آیا وقت رسیدگی در دادگاه تجدید نظر امری عادی هستش؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۱ #59933039

سلام بنده در پرونده حقوقی حکم به نفعم صادر گردید و طرف مقابل اعتراض کرده است و حالا وقت رسیدگی در دادگاه تجدید نظر گذاشتن و ابلاغیه صادر شده!
آیا این امر طبیعی هستش که تجدید نظر وقت رسیدگی میده؟ یا اینکه میخواد رای را نقض کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله امری عادیست
زیرا در صورت نیاز و لزوم دادگاه تجدید نظر اقدام به تعیین وقت برای مراجعه حضوری طرفین مینماید

سلام
تعیین وقت در مرحله تجدیدنظر تنها به معنی نقض رای بدوی نیست و میتوانید قبل از وقت رسیدگی علت تجدید شدن وقت رسیدگی را از دادگاه بپرسید.

درود بر شما
بعد از تجدیدنظر خواهی طبق قانون باید وقت رسیدگی تعیین گردد.اما این امر به این معنا نیست که طرفین دعوا دعوت به این جلسه شده اند.مگر صراحتا دعوت طرفین ابلاغ شده باشد
اما در هر دو صورت هیچ ارتباطی به تایید یا نقض رای ندارد.

باسلام
دادگاه تجدیدنظر میتواند بدون دعوت از طرفین و بر اساس وسیدگی در مرحله بدوی رای صادر کند ولی در مواردیکه لازم به تجدید رسیدگی و یا ناقص بودن رسیدگی در مرحله بدوی قاضی تجدیدنظر میتواند جلسه رسیدگی تعیین نمایند
و تعیین وقت در مرحله تجدیدنظر تنها به معنی نقض رای بدوی نیست و میتوانید قبل از وقت رسیدگی علت تجدید شدن وقت رسیدگی را از دادگاه بپرسید.