ضمانت درسته یا ظهرنویسی؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۲ #59928886

سلام و درود.فرد( ب) به فرد( الف) سفته میده در همون لحظه فرد( ج )پشت سفته( الف) رو به عنوان ضمانت از( ب) با یه تک امضا و نوشتن اسم و فامیلش و بدون قید عبارت دیگه ایی میدن به (الف) بعد شکایت.تو جلسه دادگاهم فرد (ج) ذکر میکنه که من همون موقع پشت سفته رو امضا زدم و تحویل ( الف) دادم...الان در جلسه اخر مدعی شده ظهرنویس و انتقال دهندس و چون واخواست نشده نباید محکوم بشه..با توجه به این شرایط این امضا ج جز ضمانت در قانون مدنی میشه یا ظهرنویس در قانون تجارت ؟؟
اصلا بحث انتقالی مطرح نبوده و سفته هم در وجه حامل نبوده و به اسم خودم بوده که الانم شاکی شدم این ادعاش درسته یا قانونا ضامن مدنی محسوب میشه

مشاوره حقوقی سفته
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .فقط ضامن محسوب میشوند

درود
ضامن محسوب می شود...

سلام .ضمانت محسوب می گردد

سلام وقت بخیر
ضامن تلقی میشوند

وقت بخیر ضامن تلقی می‌شود

سلام، چنانچه عبارتی حاکی از انتقال قید نشده باشد، حکایت از ضمانت دارد

درود ضامن تلقی می گردد.