پیام تهمت ناموسی زده و تهدید کرده و آبروی منو برده، آیا می تونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۴ #59894062

برادر زن من به من پیام تهمت ناموسی زده و تهدید کرده و آبروی منو برده آیا می تونم ازش شکایت کنم قانونی و بیچارش کنم

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
امکان ثبت شکایت با استناد به متن پیاما با موضوع افترا وجود دارد با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه و پرینت پیامکها به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و اقدام به قلم شکایت نمایید در مرحله سازشی اقدام به ایجاد صلح و سازش فی مابین طرفین دعوا و دعوت به گذشت خواهد شد. پس با کمی گذشت و عاقبت اندیشی قطعا مشکلات کمتر خواهد شد .موفق باشید

سلام
چنانچه دلایلی در دست دارید مبنی بر اثبات میتوانید اعاده حیثیت نمایید