لطفا اگر مربوط به ماده ۱۴۷ می باشد بفرمایید مربوط به کدام بند می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۷ #59893831

سلام
ملکی در حوزه باغات گروه ۴ دارای سند دفترچه ای در سال ۹۸ خریداری کردیم در تبدیل سند دفترچه ای به تک برگ متوجه شدیم ابعاد ملک در حال حاضر از ابعاد سند دفترچه ای کوچکتر اما مساحت وضع موجود از مساحت سند دفترچه ای بیشتر است. سند تک برگ صادر شد، پس ازآن درخواست اصلاح سند و طی مراحلی طولانی و پاس کاری فراوان بین شهرداری و ستاد باغات و اداره ثبت از ستاد و شهرداری پاسخهای لازم را دریافت کرده ام و کارشناس اداره ثبت هم در گزارش خود اشتباه در مساحی اولیه را درج کرده و فردی که صورتجلسه را می نویسد مرا به قانون ۱۴۷ و ۱۴۸ اصلاحی ق ثبت ارجاع می دهد و بیان می کند باید رضایت مالک اولیه را باید بیاوری.

در صورتی که مالک اولیه در سال ۶۵ و قولنامه ای آن را به شخص دیگری فروخته و نفردوم برای زمین سند دفترچه ای گرفته است.
به نطر خودم مشکل ما به با قانون ۱۴۹ ثبت قابل حل می باشد. نظر شما چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد

باسلام و درود مدارک شما نیاز به بررسی دارد.

مدارک و مستندات شما جهت اظهار نظر باید بررسی شود

سلام نیاز است مدارک شما بررسی وشد

باسلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی بیشتری دارد

سلام .اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات است...

اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر موضوع دارد.