آیا بعد از فوت پدرم برادر بزرگم میتواند ادعای ارث دوباره کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۶۶ #59824283

سلام من پدرم هنوز زنده هستن و سهم برادر بزرگم رو از اموالش داده الان وصیت کرده که دیگه پسر بزرگش سهمی از ارث پدری نداره تماما برای من که فرزندم کوچکتر و پسر هستم میباشد.

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود وصیت نسبت به یک سوم ماترک نافذ است .

سلام،هرکس مادام که در حیات است،میتواند هر بذل و بخششی از اموال خود نماید.این به کنار.
هرکس مادام که در حیات است میتواند هر وصیتی بر اموال خود برای پس از فوتش کند.این هم کنار.
پس از فوت هر کس،دارایی حین الفوتش محاسبه میشود،اگر وصیتی وجود داشته باشد،ارزش ریالی آن محاسبه و نسبت به کل دارایی سنحیده میشود،اگر ارزش وصیت کمتر از یک سوم کل دارایی باشد،به وصیت تماما عمل میشود،اما مازاد بر یک سوم،نیاز به توافق ورثه دارد.

حال فرض سوال شما،پدر حق داشته اموال خود را به برادر ببخشد.
پدر حق دارد وصیت کند تمام اموال به شما برسد
بعد از فوت ارزش تمام اموال سنجیده و با توجه به توضیحات فوق،یک سوم آن را به شما میدهند( تازه بر فرض تنظیم وصیت نامه مطابق قواعد و عدم فرض اشکال در آن) و دو سوم باقیمانده به وراثت میان شما ، برادر و باقی وراث تقسیم میشود.

با سلام هیچکس را نمی توان از ارث محروم کرد و وصیت برای یک سوم اموال قابل اجراست و مابقی بایستی توسط سایر وراث تنفیذ گردد.

با سلام
وصیت نسبت به یک سوم ماترک قابلیت اجرایی دارد و با وصیت امکان محرومیت از ارث متصور نمی باشد.

با سلام
بهترین راه ممکن این است که پدر صلح عمرا نماید که تا بعد مرگ ایشان این اموال برای شما انتقال نماید

ارث پس از فوت محقق میشود له محض فوت متوفی وراث وی ارث می‌برند اگر هم قبلا مالی توسط متوفی در اختیار یکی از فرزندان قرار گرفته باشد از مصادیق ارث نیست در فرض مرقوم پدر میتواند در زمان حیات ملک خود را طی سند رسمی با لحاظ حق عمری یا رقبی برای خود به دیگر فرزندان انتقال دهد تا موضوع ترکه منتفی شود

سلام در با وصیت تا یک سوم می تواند اعتبار دارد وبعداز فوت بقیه وراث می توانند از مازاد ثلث حق خود را بردارند