با کلاهبرداری اینترنتی میتونم به پولم برسم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۲ #59792669

گرفتن مبلغ بابت کار در منزل ایا با شکایت به پولم میرسم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورت اثبات امکان پذیر میباشد.

در صورت اثبات این امکان وجود دارد.

پیگیری کلاهبرداری و احراز ان مستلزم تحقق ابزار متقلبانه از جانب ایشان در جهت فریب شماست بنظر کلاهبرداری محقق نیست اما امکان طرح دعوا بردی مطالبه وجوه پرداختی وجود داشته و میتوانید اقدام کنید

با سلام
بله در صورت اثبات به پول خود خواهید رسید

بعید است مصداق کلاهبرداری باشد. میتوانید اقدام نمایید اما بهتر دعوی حقوقی طرح نمایید.

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

امکان مطالبه وجه از طریق حقوقی وجود دارد ولی پیگیری کیفری محل تردید داشته و مستلزم بررسی جزئیات است .